Den andre siden av Nelson Mandela

“Lenge leve Mandela”, sier jeg, men vi må også huske på at han var et kompromiss. Man fjernet de mest radikale elementene innen den svarte frigjøringskampen i Sør Afrika, bevarte den økonomiske makten hos de hvite, og enkelte svarte, som en kompensasjon, og ga Mandela en heltestatus.

Dagens elite er enormt mektige og gjør mer eller mindre nøyaktig slik de selv ønsker. Vi kan kjempe imot aldri så mye, men så lenge vi ikke har noe fysisk-konkret makt bak våre ord så hjelper det lite. Vi kan ikke høre på fokusgrupper var Bush sin kommentar til de enorme demonstrasjonene før Irak krigen.

Mandela ble gjort til global leder, en frigjøringshelt, samtidig som den kapitalistiske eliten, både i Sør Afrika og i resten av verden, fikk fortsette slik de hadde gjort på forhånd. Han kom med et budskap, men ingen konkret handling. Avtaler ble laget, men ikke offentliggjort.

Det er ikke på grunn av at man ikke vet bedre at verden er så håpløst organisert. Den tilfredsstiller den 1 %, mens de andre 99 % sliter med å få nok til mat og drikke. Og denne 1 % gjør alt for å bevare makten i sine hender. Til det bruker de alle metoder, inkludert manipulasjon, propaganda og hjernevask.

Eliten skaper en falsk verden som blir sperret inn i der vi nærmest befinner oss nærmest i et mentalt fengsel skapt av massemedier, PR byråer og etterretningsbyråer. Hvorfor skulle Manning, Assange og Snowden ellers utgjøre en slik fare og hvorfor skulle vel Obama og EU, for å nevne noen, bli gitt Nobels fredspris?

Nei, selv om Mandela fikk frihet, under visse forutsetninger, og aparthaid staten Sør Afrika ble lagt ned, så vil ikke det si at Sør Afrika ble fri og at vi lever i en verden hvor det finnes et skinn av rettferdighet og hvor folk som Mandela kan få talerstol, uten i en viss grad å være korrupt. Dette er en solskinnshistorie som hentet rett ut av et eventyr.

Sør Afrika har ennå en lang vei å gå før demokrati, frihet og rettferdig fordeling kan sies å eksistere. Dette blant annet på grunn av at det ikke ble satt spørsmål ved den økonomiske orden, som heller ikke ble utfordret i særlig høy grad. Sør Afrika er ledende innen ulik fordeling av godene: Den svarte befolkningen, som representerer 80 % av befolkningen kontrollerer kun 5 % av ressursene.

Kun en fraksjon av jordbrukslandet eid av hvite, 3 % av 87 %, har blitt gitt over til de svarte siden 1994, men i stedet for klassekamp og anti-imperialisme, så er det fattige som bekjemper fattige, svarte som bekjemper svarte. Dette mens vi ennå bader oss i sola i den tro at Sør Afrika har blitt omskapt til verdens perle og Mandela er dens velgjører.

Endringen er kun at et lite antall svarte fikk lov til å tre sammen med det hvite borgerskapet i forsvaret av felles økonomiske interesser. Dette på bekostning av den svarte majoriteten mot at den globale kapitalistklassen kunne fremstå som ryddig og pen. Den svarte dotten, som sto klarer og klarere frem, Sør Afrika, måtte simpelthen fjernes. Den måtte bli spiselig.

Et Mandela Rhodes stipendiat, som trener folk opp til å bli globale ledere, ble grunnlagt. Dette er oppkalt etter Nelson Mandela og Cecil Rhodes og administrert av Mandela Rhodes Foundation, som er et partnerskap mellom Nelson Mandela og Rhodes Trust etablert i 1902 under betingelser satt av den søkkrike imperialisten og gruvemagnaten Cecil Rhodes, som ble utnevnt som leder av De Beers ved dets grunnleggelse i 1888.

De Beers, etablert med finansiell støtte fra NM Rothschild & Sons Limited i 1887, besitter i dag 40 % av verdens rå-diamanter, men hadde tidigere, gjennom kriminelle virkemidler, opp til 90 % av markedet. En trofast britisk imperialist som han var grunnla Rhodes det sørafrikanske territoriet Rhodesia, som ble oppkalt etter ham i 1895.

En av de første delene av Illuminati nettverket, en gruppe organisasjoner forbundet med det britiske hemmelige selskapet The Round Table, inkluderer The Bilderberg Group, The Royal Institute of International Affairs, The Council on The Foreign Relations, The Trilateral Commission og The Club of Rome. Nettverket er ikke det aller mektigste av sin sort, men er toneangivende når det kommer til å manipulere politikk, banking, business, militære (især NATO), “utdanning” osv.

The Round Table, som ble skapt i London på slutten av 1800-tallet, hadde Rhodes, mannen som manipulerte og underla seg det sørlige Afrika, som sin første offisielle leder. Og selv om svarte mennesker i teorien er tilbake I kontrollen av Afrika, så blir de virkelige avgjørelsene ennå tatt av europeiske og amerikanske eliter via deres svarte marionett presidenter og ledere. “Uavhengighet” er kun en illusjon.

Men rundt om i verden har Mandela tjenestegjort som en nærmest mytisk helt som kjempet mot rasisme og apartheid, en kamp som førte til at han satt nesten 28 år bak murene for så å triumfere via sin frigjøring og aktivt delta i avslutningen av apartheid regimet for til slutt å bli president i landet hvor han var blitt holdt som fange høyt æret av dem som holdt ham fanget og av den globale eliten som gjør alt for å bevare makt i sine hender. Men historien er nok langt mer komplisert enn det.

Nelson Mandela, the betrayal of a hero

Mandela Is A Hero Nonsense

0 views0 comments